070-205 11 22 info@mountainmotion.nl

Bestemmingen

Genieten van de rust en de natuur
Sinds 2013

Oostenrijk

In het Brandnertal zijn verschillende mogelijkheden voor allerlei tochten. Het Brandnertal is een klein dal, dat zich kenmerkt door rust en authentieke Oostenrijkse stijl. Vanuit een comfortabel hotel of een Landal appartement in park Burserberg kunnen diverse dagtochten worden gedaan. Het is zeer geschikt voor kinderen en voor beginners, maar ook gevorderden kunnen hier nog genoeg uitdagende tochten maken. En ook enkel- en meerdaagse huttentochten zijn hier goed mogelijk, bijvoorbeeld naar Ratikon, het gebied tussen Oostenrijk en Zwitserland of de Schesaplana, met 2.964 meter de hoogste berg van het Brandnertal.

Sinds 2018

Schotland

In Schotland maken we kennis met het Munro –baggen. Sir Hugh Munro, een van de vele Schotten die eindeloze wandeling maakte, heeft een lijst samengesteld van alle bergen hoger dan 3000 voet (915 meter). Het lijkt allemaal goed te doen, toppen van rond de 1000-1300 meter (Ben Nevis is de hoogste met 1.344 meter) maar vergis je niet. Het pad raakt zoek, het weer verandert plotseling, en je begint vaak op zeeniveau. Waar je in de Alpen nog bordjes met afstand en tijden treft moet je het in Schotland zelf uitzoeken. Dat gaan we dan ook doen! We dompelen ons onder in dit ongrijpbare land met zijn oude geschiedenis en lopen door gebieden met gesteenten die tot 1 miljard jaar oud zijn.

Sinds 2022

Zwitserland

In de zomer en winter is het genieten van de mooie natuur en maakt u kennis met het (sneeuwschoen-) wandelen. Meerdaagse huttentochten of dagtochten vanuit een vaste accomodatie zijn beide mogelijk. We zijn te vinden in het gebied rond de Muverans, het grensgebied met Frankrijk (Chamonix) en andere mooie gebieden in Wallis.

Sinds 2020

Waddenzee

Vijf eilanden, dat betekent vijf keer genieten! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maakt een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda’s, drukte en afspraken. Laat alles achter je en beleef het eilandgevoel. Geniet van de schoonheid en het eeuwenoude ritme van eb en vloed.

Geinteresseerd in een van onze reizen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod.